Hvor Ligger Blushøj Camping?

Billede: Pixabay, AnnaliseArt

Blushøj Camping ligger i Jylland, nærmere betegnet i omegnen Ebeltoft og er faktisk lokaliseret ude på den østlige del af Djursland. Skal du til Blushøj Camping og kommer fra nogle af hovedvejene, er det lettest at køre ind mod Ebeltoft centrum. Inden du rammer centrum, skal du dreje af, så du ender på Elsegårdevej. Herefter skal du bare køre helt ned for enden af vejen, så kører du direkte ind i selve campingpladsen.

Campingpladsen har masser af aktiviteter og ligger smukt ved Kattegat med egen badestrand og badebro. Der er masser af aktiviteter for børn med blandt andet hoppepude, legepladser og swimmingpool. 

Der er også fine faciliteter for voksne, så når børnene alligevel leger rundt på pladsen, kan de voksne også lave noget. I nærområdet er der masser af natur, som helt sikkert er en oplevelse og gåtur værd. 

Skal hele familien lidt væk fra pladsen, er det jo oplagt at tage en tur til Ebeltoft by. Her er der oplevelser for alle i form af god mad og butikker, samt også lidt større seværdigheder i form af Fregatten Jylland, Glasmuseet og Maltfabrikken. Ebeltoft er kun 4 km væk og nu hvor du har mulighed for at låne cykler hos Blushøj, hvorfor så ikke gøre brug af den mulighed.

God fornøjelse med dit ophold.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til ovenstående indhold. Der kan du blandt andet bestille: Pernille Corydon. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.

Relaterede nyheder