Kronjyllands Camping

Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors

Kronjyllands Camping er et stort feriecenter, der ligger i Randers SØ. Dette feriecenter er blandt andet kendt for at have Danmarks største udvalg af nye og gamle campingvogne og har deres primære fokus på køb og salg af disse i Danmark.

Som en ekstra ting har de også salg af reservedele og andet en campingvogn kunne finde på at mangle til de lækre ture.

Centeret har udstilling både udenfor og indenfor, hvor det er de helt nye modeller, der primært står indenfor. Indenfor finder du også diverse reservedele og udstyr, samt en stor udstilling af fortelte på deres førstesal.

Virksomheden er blevet grundlagt i 1966 af Mogens Kjær og skiftede senere hen til navnet Kronjyllands Camping. 

Firmaet havde først en grund på ca. 7000 km2, men med den stigende efterspørgsel på campingvogne, blev det hurtigt klart, at der skulle en udvidelse til. Dette blev dog ikke aktuelt, før Niels Mortensen køber Kronjylland Camping i 2002. Her flytter virksomheden lokation og kommer op på et grundareal, der lyder på intet mindre end 23000 km2.

Bor du i nærheden af Randers og ønsker et stort udvalg af både det ene eller det andet til campvognen, eller måske endda ønsker en campingvogn, så er Kronjyllands Camping det oplagte sted.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, teksten på netop denne artikel. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde armbånd. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.

Relaterede nyheder