Hvad Er Outwell Telt?

Billede: Pixabay, Clker-Free-Vector-Images

Outwell er en teltproducent, som arbejder for at lave de bedste og mest innovative telte til dig.

De forsøger hele tiden at være helt opdateret på trends, funktionalitet, design og kvalitet for, at du kan opnå den bedste og mest hjemlige oplevelse med deres telte. De har topprofessionelle udviklere, som har en stor erfaring indenfor campinglivet. Dette forsøger de så vidt muligt at få ind i deres telte også.

De har de værdier og det formål, at de ønsker, at alle skal have lyst og være inspireret til at campere. De ser gerne, at alle nyder livet udendørs ligeså meget, som de selv gør.

Outwell har blandt andet lagt navn til Outwell Wind Stabilizer System og Outwell Easy Pegging System. Disse systemer er med til, at deres telte står bedre i hårdt blæsevejr, og at det er nemt at sætte teltet op, samt bedre stabilitet. Alle telte bliver kontrolleret, sat op og pakket ned igen, så de er sikre på, at der ikke er et telt, der har en produktionsfejl eller lignende.

Firmaet har et utal af telte til salg, samt fortelte til autocampere, soveudstyr, møbler og diverse tilbehør. Du kan faktisk købe alt, så du er klar til din næste campingferie.

De har hovedsæde i Give, men har en webshop og forhandlere af deres produkter over hele verden og Danmark.

Dette blogindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs øreringe eller utallige andre gode varer. Heraf markeret, som du ser øverst.

Relaterede nyheder