Hvem Ejer Esbjerg Camping?

Billede: Andrea Piacquadio

Det er meget få steder i Danmark, hvor der ikke er mulighed for at campere. Dette er bestemt heller ikke tilfældet i den vestjyske hovedstad, Esbjerg, hvor man kan nyde de lækre og rolige omgivelser i Esbjerg Camping. 

Hvem ejer Esbjerg Camping? Esbjerg Camping er ejet af parret Lars og Rikke Bendixen, der foruden Esbjerg Camping også er indehavere af Ebeltoft Strand Camping. Lars og Rikke Bendixen står også selv for selve driften af Campingpladsen i Esbjerg, mens Ebeltoft Strand Camping har et værtspar, der varetager den daglige drift. 

Hos Esbjerg Camping har du både mulighed for at leje en plads, hvor du enten har egen campingvogn med eller opstiller et telt. Alternativt kan du også leje en af deres luksushytter, der kombinere hygge og luksus. 

Blandt andet kan du få en luksyshytte til 5 personer, en luksushytte til 6 personer, samt en mobilehome til 4 + 2 hytter. 

Campingpladsen ligger tæt på vesterhavet samt centrum i Esbjerg, der er danmarks sjette største by. I Esbjerg by finder du et væld af muligheder inden for shopping, blandt andet i form af danmarks længste gågade samt Broen Shopping. 

Der er ligeledes et stort udvalg af restauranter til ethvert budget og præference inden for verdens forskellige køkkener. 

Relaterede nyheder