Hvem Ejer Frigård Camping? Se Ejeren Her

Billede: Jumpstory

Danmark er fuld af dejlige campingpladser - og ena f dem er Frigård Camping, som du finder i Sønderjylland. Frigård Camping ligger i Kollund tæt ved Kruså og dermed den dansk-tyske grænse.

Campingpladsen åbnede i 1968, hvor Hans Friis, der boede på Frigård, etablerede campingpladsen. Frigård Camping har siden vokset sig større og har i dag plads til cirka 700 enheder, samt en masse hytter.

Niels Friis ejer Frigård Camping

Frigård Camping er gået i arv fra Hans Friis til sønnen Niels Friis, der i dag ejer Frigård Camping.

Niels Friis overtog Frigård Camping efter sin far i 1984. Friis-æraen på Frigård Camping lakker dog mod ende. Campingpladsen er nemlig sat til salg via Campingmæglerne til en pris på 33.000.000 kr.

Niels Friis, der på det tidspunkt var 63 år, gav overfor JydskeVestkysten udtryk for, at han gerne vil have fundet en løsning på Frigård Campings fremtid, inden alderen begynder at trykke, så processen blev sat i gang der, da det oftest er en længerevarende proces at få solgt en campingplads.

Siden oprettelsen af Frigård Camping er campingpladsen blevet udvidet tre gange. Seneste udvidelse ligger tilbage i 1987. Campingpladsen havde ved regnskabet i 2019 en egenkapital på knap 14.000.000 kr.

Med de 700 enheder, 32 hytter og 15 udlejningsvogne er Frigård Camping i dag blandt de største campingpladser i Danmark.

Tak for støtten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en smart digital fotoramme eller måske et lækkert nyt tastatur i deres enorme udvalg af elektronik. 

Relaterede nyheder