Hvem Ejer Svinkløv Camping? Se Ejerne Her

Billede: Jumpstory

Svinkløv Camping finder du i det nordjyske tæt ved byen Fjerritslev, som ligger mellem Aalborg og Thisted.

Men hvem ejer campingpladsen og hvad kan du finde på den? Vi tager her et dyk ned i Campingdanmark og ser på, hvem der ejer Svinkløv Camping.

Hans Sørensen ejer Svinkløv Camping

Ejeren af Svinkløv Camping er i dag Hans Sørensen, der har ejet Svinkløv Camping siden slutningen af 2014/begyndelsen af 2015, hvor han sammen med Vibeke Jensen overtog rollen som lejrchefer.

Her ejer Hans Sørensen campingpladsen via sin enkeltmandsvirksomhed Svinkløv Campins v/ Hans Sørensen.

Campingpladsen ved Jammerbugten er i dag en trestjernet familie- og naturcampingplads, hvor netop placeringen ved Jammerbugten giver nogle helt særlige naturrammer.

Netop kontakten til naturen fylder også meget i forhold til de aktiviteter og udfoldelsesmuligheder, der er at finde i området omkring Svinkløv Camping.

Campingpladsen er godt på vej imod sit 100-års jubilæum. Det er 87 år siden, at Katrine Jensen stod som campingpladsens første lejrchef tilbage i 1933. 

I 2020 koster det 90 kr. at overnatte for en voksen at overnatte på campingpladsen, mens tillæg for placering på pladsen kommer til ved siden af.

Tak til akasser.dk

Vi takker til sidst akasser.dk for deres støtte til dette indlæg. Hvis du mangler viden omkring akasser og hvordan de fungerer, eller blot en sammenligning af diverse akasser i danmark, så har akasser.dk en masse god information omkring dette. 

Relaterede nyheder