Hvilket Telt Skal Man Vælge?

Billede: Canva.com

Hos HotSpotCamping har vi prøvet og testet utallige telte. Vi har overnattet i alt fra tipier, billige telte, dyre telte, store telte og små telte. En egenskab vi ikke kan understrege nok, hvis du skal på camping i Danmark er, om teltet er regntæt.

Hvilket telt skal man vælge? Du skal vælge et telt, der passer til dit behov. Prisen på et telt varierer hurtigt, men du behøver ikke at have et dyrt telt for at få en rig campingoplevelse. Du skal vælge et telt, som passer til de omgivelser, som du skal overnatte i, og et telt der ikke vejer mere end du kan slæbe.

Ja, vores råd lyder måske lidt basale, men der er faktisk mange der ikke tager højde for ganske simple ting, når det kommer til at vælge telt. Vi ser det hvert år. Folk er ude at campe, og det begynder pludselig at regne. De har ikke et regntæt telt, og deres ferie kan hurtigt blive til en træls ferie.

Vi ser det også gang på gang, at folk vælger et for tungt telt, hvis du er gående. Dertil kommer det, at mange vælger et telt, som måske er for svær at sætte op og pille ned, hvis man er alene om det. Dette kan også have stor betydning for, hvilket telt man skal vælge.


Det kan nemlig være nok så smart med en tipi, men hvis det er en stor en, så er de sværre at sætte op selv. Ved du ikke, hvad et tipi telt er? Så har vi skrevet en artikel herom: Hvad Er Et Tipi Telt?

Nogle vælger også fejlagtigt et pop-up telt, da de lyder nemme, og de er også utrolig nemme at sætte op. Kvaliteten kan godt drille, og nogle rare funktioner kan gå tabt ved teltet, da det skal være pop-up venlig. Vi har derfor ikke altid de mest positive oplevelser med pop-up telte.

Vi har dog alligevel formået at skrive en artikel med alt det gode ved et pop-up telt. Du kan læse mere om det her: Hvad Er Et Pop Up Telt?

Måske er du skuffet over, at du ikke får et direkte svar på, hvilket telt du skal vælge. Research er en yderst vigtig ting, da telte kan variere meget i pris, og du skal derfor altid overveje dine behov, og hvad du ellers kan få brugt teltet til i fremtiden.

Det er nemlig spild af god telt, hvis man kun har tænkt sig at købe det til en festival, hvor der er stor chance for, at det går i stykker, og man ikke skal bruge det efterfølgende.

Hos HotSpotCamping vil vi løbende have fokus på udstyr, grej, guides og gode lokationer at campe i. Tak fordi du læste med og….

Relaterede nyheder