Hvor Ligger Skovlund Camping?

Billede: Pixabay, pixel2013

Skovlund Camping ligger på Fyn, nærmere betegnet 5466 Asperup, som ligger i nærheden af Middelfart.

Selve stedet ligger lige ud til vandet og kommer du fra Sjælland eller Jylland skal du dreje af ved Nørre Aaby og køre ligeud mod nord. Campingpladsen bliver også kaldet 'First Camp'.

Det er en campingplads, der har mange aktiviteter både indeni, men bestemt også udenom. Og selvom Skovlund har udendørs badeland, minigolf, tennis og forskellige legepladser, kan det nu også være meget lækkert at komme udenfor det sted, hvor man holder ferie.

I kan opleve Bridgewalking Lillebælt, hvor I kommer op og gå på broen. I får lov til at opleve Lillebælt på en hel ny måde og får set den smukke udsigt.

I kan også opleve Lillebælt fra jorden, hvor der er et mekka med både, surfere og dyreliv! Marsvin er meget glade for at hygge sig i Lillebælt og det kunne da være vildt fedt at se et eller flere.

En mulighed, der dog er lidt længere væk, er også Legoland. Det kæmpe legeland med lego i alle afskygninger og forlystelser for hele familien. Det er helt sikkert en tur værd.

Ellers kan I selvfølgelig også besøge de nærtliggende byer, såsom Middelfart og Fredericia. Vil I gerne prøve en større by, er Odense også lige rundt om hjørnet.

Du skal vide, at dette indlæg er udviklet for Perlen Odense. Der kan du finde et sortiment af smykker. Derfor er dette indlæg markeret.

Relaterede nyheder