Hvornår åbner Camping Roskilde Festival

Billede: Pixabay / Pexel

Efter snart et helt år med corona restriktioner står vi næsten alle sammen og tripper for at komme på festival. Ikke mindst at møde andre spændende mennesker, at beruse sig og at sove i telt i en uge, helst uden at gå i bad en eneste gang.

Et af Danmarks første festivaller med flere scener og højt musik er Roskilde festivallen, her er der faktisk mulighed for at komme ind og slå lejr allerede flere dage inden selve festivallen rigtig begynder. På selve campingpladsen er der nogle små scener hvor up comming bands spiller. Her kan blandt andet nævnes navne som: Nephew, Saybia, Baby Woodrose og mange, mange flere. Som alle sammen har været med til at gøre dagene en anelse sjovere inden det store brag af en fest med alt hvad dertil hører.

Selve campingpladsen åbner allerede om lørdagen op til festivallen, så der er rig mulighed for at give den gas i en hel uge.

Der er mange, som faktisk prøver på at holde den samme plads på campingpladsen år efter år, jeg tænker, det må være lidt ligesom at komme tilbage til sin familie, som man ikke har set i 1 helt år. Denne gang er der så gået 2 år og jeg krydser mine fingre for at der bliver åbnet for festivaller, jeg skal nemlig selv på Tinder Box i Odense .

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til ovenstående indhold. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og shoppe livets træ smykker. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.

Relaterede nyheder