Feddet Camping

Billede: Canva

Leder du efter en sand luksusoplevelse i form af camping? Så bør du helt klart tage et seriøst kig på Feddet Camping. Feddet Camping ligger på halvøen Feddet, hvor de tilbyder 5-stjernet camping, meget luksuriøse rammer og attraktive aktiviteter for hele familien.

I denne artikel kan du danne dig et overblik over, hvilke faciliteter, aktiviteter og tilbud, du kan opleve på Feddet Camping, der i øvrigt har vundet priser flere år i træk for at tilbyde en luksuriøs campingplads.

Faciliteter på Feddet Camping

Strancafèen

Man kan ikke være på ferie uden også at få noget god mad. På Strandcaféen finder du god mad til ordentlige priser. I restauranten finder du både a la carte og buffet. Der er altså noget for enhver smag.

På Strandcaféen kan du forvente lækker mad, plads til alle og kanon service!

Butik

Du kan naturligvis også købe stort set alt, hvad hjertet begærer, i deres flotte butik. Udover alle de dagligvarer, du kan drømme om, så kan du også købe lækkert morgenbrød, frisk rugbrød og andet bagværk.

Du finder ligeledes et flot udvalg af kød til grillen og lækre vine!

Pool & Spa

Bare fordi du er på camping, så behøver du naturligvis ikke at undvære badeferien. De har både pool, wellness og sauna. Du finder både pools til børn og voksne, panorama sauna, wellness og udendørs spa.

Fitness

Elsker du træning så meget, at du helst ikke vil undvære det på ferien? Så frygt ej, de har et veludstyret fitnesscenter, hvor du kan træne hver dag fra 7-22. Så kan du nyde ferien og maden med god samvittighed.

Legepladsen

Der er masser af mulighed for sjov og leg på legepladserne. Dine børn kommer aldrig til at kede sig, du kan både finde hoppepuder, trampolindland, junglebane, gynger og meget andet!

Tak for støtten
Vi siger mange tak for støtten til Advokathuset Bredgade, der har støttet denne artikel. Hos Advokathuset Bredgade kan du blandt andet finde en dødsboadvokat.

Relaterede nyheder