Hvor Ligger Øland Camping?

Billede: Canva.com

Har du overvejet at tage på camping i Sverige? Hvis du ikke ved, hvor Øland ligger, kan det være, at du har set den i vejrnyhederne. Man kan nemlig ofte spotte en lang Ø i Sverige på kortet, når man følger med i den danske vejrudsigt.

Øland er mere end 130 kilometer lang, og man kan køre til øen via en bro fra Kalmar. Du kan faktisk køre til Øland på under tre timer fra Danmark. Det er oplagt at tage på camping på Øland, som byder på fladt terræn og gode badestrande med mange solskinstimer.

Mange campingspladser på Øland

Hvis du skal på campingsverige til Sverige, og rettere sagt Øland, så er det ikke noget problem at finde en campingplads. Ved en googlesøgning kan du finde omkring 20 campingpladser, men der er også rig mulighed for at campe i naturen og i shelter.

Derudover kan du finde en masse muligheder på Airbnb, som også giver campingmuligheder i deres søgeresultater.

Øland har utrolig dejlig natur at byde på, og hvis vejret ikke er godt, så kan man køre over den seks kilometer lange bro til Kalmar, der også er en utrolig hyggelig by, især om sommeren.

Öland Roots - Festival

Hvert år afholdes der en reggae festival på Øland, hvor folk i alle aldre er velkomne. Her er der også rig mulighed for teltcamping, og man sover inde i skoven og lige ud til havet. Det er en helt fantastisk stemning, og man når man kører syd for broen til Kalmar får mig smukke glimt af et hyggeligt Pippi langstrømpe landskab.

Hos Hotspotcamping har vi både prøvet at deltage i denne festival flere gange, men vi har også blot campet på Øland i det fri. Vi har kun varme anbefalinger at sende til vores naboer mod nord, og det er en utrolig behagelig og hurtig køretur, hvis du skal køre i bil til Sverige.

Der er masser af campingpladser, men festivalen er desværre aflyst i 2020 grundet coronavirus.

Vi planlægger stadig en campingtur til Øland, hvis dette er muligt, men vi må desværre afvente og så, hvordan det hele udvikler sig.

Tak for støtten

Vi vil gerne sende et tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Mangler du smykker, og vil du se ekstra godt ud, når du skal på camping eller festival? Så giv Perlen Odense et visit. De har en webshop med et kæmpe udvalg af smykkebrands, hvor man blandt andet kan finde smukke smykker fra Enamel Copenhagen.

Relaterede nyheder