Hvad Koster Camping?

Billede: Mac DeStroir

Camping er en ferieform, vi aldrig nogensinde bliver trætte af. Sådan virker det ihvertfald. Der er noget tiltalende ved den afstressende, frie og uformelle ferieform, hvor det eneste man skal er at slappe helt af, nyde det lave tempo og få sig noget god mad. Hertil kommer det også, at man får masser af kvalitetstid med familien. 

Hvad koster camping? Det koster cirka 313 kroner pr. døgn at campere i Danmark, hvis man er to voksne og et barn. Der er stor forskel på prisen, alt efter hvornår du vil campere, samt hvor du vil campere. Det er klart, at en uge i italien i skoleferien er meget dyrere end en uge uden for sæsonen i Danmark. 

Selvom Danmark ikke er det dyreste sted at campere, så er det langt fra det billigste. Kun Schwiez og Italien er dyrere end Danmark, hvorimod lande som Spanien, Holland, Kroatien, Frankrig, Østrig, Sverige og Tyskland alle er billigere end Danmark. 

Dog skal man huske, at der kommer en pris på transport oveni til mange af disse lande. Den kan hurtigt bliver dyrere, hvis man er fire mennesker, der skal med fly til Spanien eller Frankrig. 

Der er dog billigere rejsemåder. Man kan køre selv, rejse med bus eller lignende. 

Relaterede nyheder