Hvor Tømmer Man Et Camping Toilet?

Billede: canva.com

Når du camperer er der en række forhold som må siges at være temmelig anderledes i forhold til at bo i et normalt hus eller lejlighed.

Dette gælder især toiletforholdene, som ofte er betydeligt anderledes i forhold til normale bygningsværker.

I dette indlæg giver vi info om korrekt tømning af din campingvogn eller autocampers toilet, så du er sikker på at du gør det forsvarligt og ordentligt.

Sådan tømmer du et campingtoilet rigtigt

Der findes forskellige former for campingtoilet, som primært kaldes enten for et kemisk toilet eller en porta potti.

Et kemisk toilet er det som findes i de fleste campingvogne og autocampere, og dette toilet nedbryder en del af indholdet kemisk, så det ikke fylder og lugter så meget som normalt.

Denne form for toilet må aldrig tømmes direkte i naturen, da nogle af de kemiske stoffer som bliver brugt ikke altid kan nedbryde af sig selv i naturen.

Du bliver i stedet nødt til at bruge de tømning stationer som findes på diverse campingpladser og udvalgte rastepladser, da disse er designet til at skille sig af med indhold fra at kemisk toilet.

Den anden type campingtoilet er ofte en type som er sat op af campingpladsens ejere, og denne type toilet bruges også ofte til festivaller eller større privatfester.

Disse hedder “porta pottis” og dette navn kan helt enkelt oversættes til “transportabelt toilet”.

Disse toiletter nedbryder også en hvis del af indholdet kemisk, men kræver lidt mere arbejde at tømme da de skal fragtes hen til tømmestationen.

Ofte vil udlejeren af disse toiletter selv sørge for tømningen, og dermed slipper du for besværet hvis du blot har lejet et toilet til den store fest.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus kan du købe flotte Pillivuyt Dybe tallerkener og meget andet til boligen.

Relaterede nyheder